Maandmenu

(vanaf 17 oktober tot en met 2 december 2019)

TRIO VAN WILD

krokante fazant – paté van haas – mousse van wilde eend

 (Domaine Cauhapé, Jurançon/Frankrijk,

60% Gros Manseng & 40% Camaralet, 2018)

°°°

RAGOUT VAN REEBOK

klassieke wildgarnituurtjes – huisgemaakte amandelkroketjes

   (Domaine Dit Barron “Morgon”, Beaujolais/Frankrijk,

100% Gamay 2015)

°°°

WARM HERFSTGEBAK

frangipane – doyennépeer – pistache

°°°

Alle gerechten uit het maandmenu zijn apart verkrijgbaar

VG € 18,50 – HG € 28,50 – Dessert € 9.00

Indien de maandmenu per volledige tafel wordt genomen:

prijs: € 42,50

Behalve voor kinderen worden hier GEEN uitzonderingen op gemaakt!

All In (glaasje cava, aangepaste wijn, tafelwater,

koffie of thee): € 65,00

°°°

Suggestiewijn per glas: € 5,00

Suggestiewijn per fles: € 25,00