Maandmenu

(vanaf 6 september tot en met 14 oktober 2019)

BURRATA

tomaatvariaties – basilicum – coppa di parma (Is Argiolas , Sadinië/Italië, 100% Vermentino 2017)

°°°

BRASVAR

jonge wortel – peultjes – bordelaise rozemarijn wedges (Rolf Binder “Riedl Vines”, Barossa Valley/Australië, Grenache/Shiraz/Mataro/Carignan 2016)

°°°

COUPE “PAVLOVA”

rode vruchten – vanilleroomijs – coulis – merengue

°°°

Alle gerechten uit de maandmenu zijn apart verkrijgbaar

VG € 17,00 – HG € 26,50 – Dessert € 9.50

Indien de maandmenu per volledige tafel wordt genomen:

prijs: € 42,50

Behalve voor kinderen worden hier GEEN uitzonderingen op gemaakt!

All In (glaasje cava, aangepaste wijn, tafelwater,

koffie of thee): € 65,00